SEO-konsult / Sökmotoroptimering med fokus på din affär

Få mer trafik från Google genom SEO

Synas på Google och få mer trafik

Att synas på sökmotorer såsom Google och Bing och generera trafik är inte något som sker över en natt. Oftast så ligger det tjockt med större konkurrenter före i träfflistan och vägen till att hamna på Googles första sida eller i bästa fall i topp som etta på Google kräver hårt arbete, bra innehåll och en SEO strategi. 

SEO står för search engine optimization och erbjuds av många seo företag i Sverige. Skillnaden mellan de olika SEO-företagen är stor i hur man arbetar och levererar resultat. Vissa har automaticerat en större del av arbetet såsom content, länkar och meta data, medan sandra jobbar manuellt sida för sida. Vi har valt att arbeta automatiskt med SEO där det går utan att skada eller straffas av t.ex. Google. Detta genom att rekommendera kunder med stora webbplatser att sätta så mycket krav på tekniken i CMS:et som bara går. T.ex. genom att sätta en ren och bra URL struktur, möjlighet att ändra meta data, intern länkar mm. 

Att leverera bra SEO kräver idag bra content, en bra tumregel är att alltid sätta användaren i fokus. ALltid leverera en bra användarupplevelse som hjälpen besökaren att finna svar på sin fråga.

Vi ser SEO / sökmotoroptimering som en trafikkälla precis som Google adwords / Google ads eller andra källor som ska bidra till online försäljning till en e-handel, leads eller andra typer av avslut. 

Låt oss hjälpa er att framgångsrikt driva relevant trafik från sökmotorer som faktiskt konverterar till kund. 

Vi erbjuder SEO i projekt, som konsult eller på löpande basis baserat på era målsättningar och er budget.

Vad kostar SEO?

Vi arbetar inte med fast kostnad eller säljer positioner i Googles index. Istället arbetar vi i projekt eller per timme.